logo - Contact Belgium

Prijstangen voor manuele labeling

Prijstangen, ook wel stickertangen genoemd

Wat zijn prijstangen?

Prijstangen, ook wel labeltangen genoemd, zijn handapparaten waarmee je snel en eenvoudig etiketten op producten kunt aanbrengen. Deze apparaten zijn ideaal voor het printen van variabele gegevens zoals prijzen, productiedata, houdbaarheidsdata, en lotnummers. Prijstangen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder 1-lijnse, 2-lijnse, en 3-lijnse modellen, elk ontworpen voor specifieke toepassingen.

Voordelen van manuele prijstangen

 • Ergonomische handgreep: Onze prijstangen zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten. De ergonomische handgreep zorgt voor comfortabel en langdurig gebruik zonder vermoeidheid.
 • Vast drukbeeld: Geniet van consistente en nauwkeurige afdrukken dankzij het vaste drukbeeld van onze prijstangen.
 • Robuuste behuizing: De duurzame constructie van onze prijstangen garandeert een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik.
 • Geen zwarte vingers bij het vervangen van een inktrol: Het slimme ontwerp van onze inktrollen voorkomt vieze handen bij het vervangen.


Soorten prijstangen

Binnen het manuele labelen maken we gebruik van drie types toestellen:

 • 1-lijnse prijstangen: Perfect voor prijsaanduidingen. Deze modellen zijn ideaal voor het snel en eenvoudig aanbrengen van prijsinformatie op producten.
 • 2-lijnse prijstangen: Geschikt voor het afdrukken van extra informatie zoals productiedatum en houdbaarheidsdatum. Deze toestellen bieden meer flexibiliteit in het labelen.
 • 3-lijnse prijstangen: Ontworpen voor het afdrukken van uitgebreide informatie, waaronder productiedatum, vervaldatum en lotnummer. Deze prijstangen zijn ideaal voor producten die uitgebreide traceerbaarheid vereisen.

Benodigdheden voor prijstangen

Voor het optimaal gebruik van prijstangen heb je enkele essentiële benodigdheden nodig:

Etiketten

 • Blanco etiketten: Ideaal voor het drukken van een lotnummer, houdbaarheidsdatum of prijs. Deze etiketten zijn beschikbaar in diverse kleefkrachten afhankelijk van jouw noden. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in antifraude-uitvoering zodat jouw klant geen prijzen kan omwisselen.
 • Voorbedrukte etiketten: De perfecte oplossing om vaste informatie aan te vullen met variabele info. Deze etiketten besparen tijd en zorgen voor consistentie in de labeling.

Steekcliché

Handig om variëteiten extra bij te drukken op uw label. Een steekcliché maakt het mogelijk om snel en eenvoudig extra informatie toe te voegen zonder de hele etiketvoorraad te hoeven vervangen.

Inktrollen

Contact Belgium biedt duurzame inktrollen voor een altijd scherpe afdruk. Voorkom vage etiketten en kies voor onze hoogwaardige oplossingen. Onze inktrollen zijn ontworpen om lang mee te gaan en zorgen voor een consistente afdrukkwaliteit.

Tips voor het kiezen van de juiste prijstang

Het kiezen van de juiste prijstang hangt af van jouw specifieke behoeften. Hier zijn enkele tips om je te helpen de beste keuze te maken:

 • Bepaal je labelingbehoeften: Overweeg welke informatie je op je etiketten wilt afdrukken. Heb je alleen prijsaanduidingen nodig, of wil je ook productiedata en lotnummers afdrukken? Dit zal bepalen of je een 1-lijnse, 2-lijnse, of 3-lijnse prijstang nodig hebt.
 • Let op de gebruiksvriendelijkheid: Kies een prijstang met een ergonomisch ontwerp dat comfortabel in de hand ligt, vooral als je deze langdurig zult gebruiken.
 • Kies voor duurzaamheid: Een robuuste behuizing en hoogwaardige inktrollen zorgen ervoor dat je prijstang lang meegaat en consistent presteert.

Waarom kiezen voor Contact Belgium?

Bij Contact Belgium staan we bekend om onze expertise en toewijding aan kwaliteit in manuele labeling. Onze prijstangen en accessoires zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoogste standaarden in de industrie. Hier zijn enkele redenen waarom je voor ons zou moeten kiezen:

 • Uitgebreid assortiment: We bieden een breed scala aan prijstangen, etiketten, inktrollen en andere benodigdheden om aan al jouw labelingbehoeften te voldoen.
 • Kwaliteitsproducten: Al onze producten zijn ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid, zodat je kunt rekenen op een consistente en nauwkeurige labeling.
 • Uitstekende klantenservice: Ons team van experts staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste producten en om eventuele vragen te beantwoorden.
Contact belgium - manuele labeling, labels en etiketten, 3 lijnen-stickertang
FAQ's

Veelgestelde vragen over prijstangen

Hoe vervang ik de inktrol in mijn prijstang?

Het vervangen van de inktrol is eenvoudig en snel. Volg de instructies in de handleiding van je prijstang om de inktrol correct te vervangen zonder vieze handen te krijgen.

Welke etiketten zijn geschikt voor mijn prijstang?

Het type etiket dat je nodig hebt, hangt af van je specifieke prijstang en de informatie die je wilt afdrukken. Blanco en voorbedrukte etiketten zijn beschikbaar in verschillende kleefkrachten en uitvoeringen.

Kan ik mijn prijstang gebruiken voor andere toepassingen dan prijsaanduidingen?

Ja, prijstangen kunnen ook worden gebruikt voor het afdrukken van productiedata, houdbaarheidsdata, lotnummers en andere variabele gegevens, afhankelijk van het model.

Hoe onderhoud ik mijn prijstang?

Regelmatig onderhoud, zoals het schoonmaken van de printkop en het vervangen van versleten onderdelen, zorgt ervoor dat je prijstang optimaal blijft functioneren.

Waar kan ik reserveonderdelen voor mijn prijstang kopen?

Bij Contact Belgium bieden we een breed scala aan reserveonderdelen en accessoires voor al onze prijstangen. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

MANUEEL LABELEN

Wil je ook efficiënter werken dankzij een duurzaam labeltoestel?