logo - Contact Belgium

Contact Belgium ?

37 JAAR ERVARING

Jouw specialist in manuele labeling

Contact-Belgium.be is uw betrouwbare partner in het leveren van duurzame labeling oplossingen van de hoogste kwaliteit.

Al sinds 1987 helpen wij jou en je business vooruit met de juiste labelsystemen. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kun je rekenen op een uitstekende dienstverlening. Bij ons bent u geen nummer, maar een individu dat bij ons centraal staat. Elke klant krijgt persoonlijke aandacht. We luisteren naar uw wensen en werken samen met u om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw unieke situatie. Als gevestigde partij in de markt, met een jarenlange ervaring en een solide reputatie, kunt u op ons rekenen voor betrouwbaarheid, deskundigheid en een ongeëvenaarde service.

Onze troeven maken ons uniek in de markt. Wij staan garant voor op maat gemaakte producten waarbij service en kwaliteit hoog staan aangeschreven. Op die manier garanderen wij de continuïteit en efficiëntie van uw operaties. Wij voorzien flexibele afroepcontracten voor etiketten en stickertangen, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Ecologisch verantwoord ondernemen is de kern van onze filosofie. We streven ernaar om dagelijks een verschil te maken. Daarbij leggen we de lat hoog wat betreft onze service en kwaliteit, omdat wij geloven dat deze aspecten hand in hand gaan met het bieden van uitmuntende oplossingen aan onze klanten.

Ontdek wat Contact-Belgium.be voor u kan betekenen. Wij zijn hier om u te ondersteunen met innovatieve oplossingen die uw bedrijfsvoering optimaliseren en toekomstbestendig maken. Welkom in de wereld van kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijke service.

Charlotte van Hauwaert
algemeen directeur

 
Ceo contact belgium - charlotte van hauwaert
Innovatie en Maatschappelijk Engagement Hand in Hand

Sponsoring

Wij zijn een bedrijf met een hart, diep geworteld in onze gemeenschap en gedreven door de wens een positieve impact te maken. Dankzij jullie dragen we ook actief bij aan maatschappelijke projecten en duurzaamheidsinitiatieven.

Binnen ons bedrijf werken we op een ecologisch verantwoorde manier en zoeken we actief naar manieren om iets terug te geven aan de samenleving en een duurzamere toekomst te bevorderen.

Contact Belgium staat voor kwaliteit, innovatie en maatschappelijk engagement. We zijn er trots op dat we door onze werkzaamheden en initiatieven kunnen bijdragen aan een betere wereld, en we nodigen onze partners uit om samen met ons op deze reis te gaan.

Onze goede doelen

MANUEEL LABELEN

Wil je ook efficiënter werken dankzij een duurzaam labeltoestel?

Contact Belgium wordt ondersteund door Senior Consultants Vlaanderen.