Over Contact Belgium

35 JAAR ERVARING

Jouw specialist in manuele labeling

Contact Belgium is jouw specialist in manuele labeling en werd opgericht in 1987. Wij helpen jou en je business vooruit met het juiste labelingsysteem voor jouw productidentificatie- en inspectie. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kan je rekenen op hoogwaardige kwaliteit en service.

Sinds januari 2021 zijn onze kantoren gevestigd in Hulste en sinds 1 januari 2022 werken we met 2 aparte entiteiten waarbij Contact Belgium uw specialist is op het vlak van manueel labelen en Systix jouw aanspreekpunt is voor alles wat betreft semiautomatisch en volautomatisch etiketteren.

Innovatie en Maatschappelijk Engagement Hand in Hand

Sponsoring

Contact Belgium, uw vertrouwde partner in manuele labeling sinds 1987, zet zich in voor meer dan alleen het voorzien van topkwaliteit labelingsystemen voor productidentificatie en -inspectie. Wij zijn een bedrijf met een hart, diep geworteld in onze gemeenschap en gedreven door de wens een positieve impact te maken. Onze expertise en jarenlange ervaring stellen ons in staat om niet alleen uw business te ondersteunen met de beste service, maar ook om actief bij te dragen aan maatschappelijke projecten en duurzaamheidsinitiatieven.

Met de verhuizing naar ons nieuw kantoor in Hulste in januari 2021, en de opdeling in twee gespecialiseerde entiteiten sinds 1 januari 2022, waarbij Contact Belgium zich richt op manueel labelen en Systix op semiautomatisch en volautomatisch etiketteren, blijven we innoveren en groeien. Dit alles terwijl we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus nemen en actief zoeken naar manieren om terug te geven aan de samenleving en een duurzamere toekomst te bevorderen.

Contact Belgium staat voor kwaliteit, innovatie en maatschappelijk engagement. We zijn er trots op dat we door onze werkzaamheden en initiatieven kunnen bijdragen aan een betere wereld, en we nodigen onze partners uit om samen met ons op deze reis te gaan.

KLIM & WIN samen met Senior Consultants Vlaanderen
MANUEEL LABELEN

Wil je ook efficiënter werken dankzij een duurzaam labeltoestel?