logo - Contact Belgium

Hoge kwaliteit labels voor alle toepassingen

Als specialisten in de productie van hoogwaardige etiketten, begrijpen we het belang van betrouwbaarheid en functionaliteit in elk type label dat wij bieden. Of het nu gaat om zelfklevende etiketten, bedrukte etiketten of blanco etiketten geschikt voor diverse toepassingen, ons aanbod omvat een uitgebreide selectie die tegemoetkomt aan de specifieke behoeften van onze klanten in Nederland. Onze labels – variërend van adresetiketten tot verzendetiketten, en van productetiketten tot barcode-etiketten – zijn gemaakt om een sterke hechting te bieden op een breed scala aan oppervlakken.

De Dymo 550 compatibele stickeretiketten en ronde etiketten in ons assortiment bewijzen dat kwaliteit niet ten koste hoeft te gaan van de prijs. Wij leveren labels die niet alleen economisch voordelig zijn maar ook de flexibiliteit bieden om in zowel kleine als grootschalige orders te voorzien, verzekerd van onze waarborg voor kwaliteit en duurzaamheid.

Materialen

In onze voortdurende inspanningen om de ecologische voetafdruk van onze productieprocessen te verkleinen, staan milieuvriendelijke materialen en duurzaamheid centraal. Dit weerspiegelt zich in ons uitgebreide assortiment labelmateriaalopties, waaronder biologisch afbreekbare materialen en gerecycled materiaal. Elk materiaaltype is zorgvuldig geselecteerd om naadloos aan te sluiten bij de unieke eisen van elke klant en toepassing.

Papiervelum

Ondanks de opkomst van kunststof is er nog steeds een robuuste vraag naar klassiek papiervelum. Dit materiaal is uitstekend geschikt voor binnengebruik en tijdelijke acties, waarbij de elegance van traditioneel papier een extra dimensie toevoegt aan uw productpresentatie.

Thermisch Papier

Thermisch papier staat bekend om zijn gladde afwerking en de vermogen om te reageren op warmte, wat het ideaal maakt voor etiketten die moeten veranderen of ontwikkelen onder warmte-invloeden. Deze functie maakt het een gunstige keuze voor toepassingen zoals kassabonnen en in de voedselindustrie.

Kunststof

Kunststoflabels bieden een robuust alternatief voor papieren opties. Geschikt voor buitengebruik, zijn onze vinyl- en polyesterlabels bestand tegen de elementen, waaronder water en uv-straling, waardoor de teksten en ontwerpen helder en leesbaar blijven in alle weersomstandigheden.

Home Compostable

Als onderdeel van onze inzet voor een groenere toekomst, leveren we labels die volledig composteerbaar zijn in een thuiscomposteeromgeving. Deze innovatie draagt bij aan de reductie van afval en vergemakkelijkt de terugkeer van materialen naar de aarde, zonder schadelijke residuen achter te laten.

Gerecycled materiaal

Gerecyclede materialen vormen de ruggengraat van ons duurzaamheidsbeleid. Door gerecycled materiaal te gebruiken voor onze labels, helpen we waardevolle bronnen te behouden en verminderen we onze impact op het milieu.

Elk type label in ons assortiment is geproduceerd met het oog op functionaliteit en biedt een duurzame, milieubewuste oplossing voor uw etiketteringsbehoeften. Wij blijven ons inzetten voor het identificeren en ontwikkelen van nieuwe, innovatieve materialen die zowel economisch rendabel als ecologisch verantwoord zijn.

Duurzame label materialen

Productieprocessen

In onze toewijding om kwaliteit te waarborgen, passen we een verscheidenheid aan geavanceerde productietechnieken toe die ons in staat stellen om aan de veelzijdige wensen van onze klanten te voldoen. Onze efficiënte en zorgvuldige aanpak garandeert hoogwaardige resultaten, ongeacht de complexiteit van de opdracht. Hieronder geven we een overzicht van onze kernmethoden in het productieproces.

Druktechnieken

Het hart van onze productie vormt een scala aan innovatieve druktechnieken. Digitale printtechnologie staat ons toe om snel en efficiënt kleine tot middelgrote oplagen te produceren met uitzonderlijke details en kleurprecisie. In ons arsenaal bevindt zich ook offset drukwerk, de gouden standaard voor hogere oplagen waar consistentie en kwaliteit sleutel zijn. Voor nog grotere volumes maken we gebruik van flexodruk, wat een ongeëvenaarde snelheid en duurzaamheid biedt.

Druktechnieken in actie

Snij- en afwerkingstechnieken

De nauwkeurigheid van onze snij- en afwerkingstechnieken zorgt ervoor dat elk etiket perfect vormgegeven is. Ons vakmanschap in het afwerken van producten getuigt van een onberispelijke aandacht voor detail, waardoor onze klanten verzekerd zijn van producten die zowel visueel als functioneel aan hun eisen voldoen.

Kwaliteitscontrole

Geen enkel product verlaat onze productielijn zonder door een strikte kwaliteitscontrole te gaan. We toetsen elk label aan onze hoge standaarden om te verzekeren dat alleen de beste producten bij onze klanten aankomen. Deze toewijding aan kwaliteit is wat ons onderscheidt en ons een betrouwbare partner in de industrie maakt.

Aangepaste formaten

Elke klant heeft unieke behoeften, en daarom bieden we de optie voor aangepaste formaten aan om precies aan die behoeften tegemoet te komen. Onze productieprocessen zijn flexibel ontworpen om maatwerk nauwkeurig en efficiënt uit te voeren, zodat zelfs de meest unieke labelformaten tot de mogelijkheden behoren.

Milieuvriendelijke productie

Wij geloven sterk in het belang van milieuvriendelijke productie en we zijn er trots op dat onze productiemethoden ingericht zijn met respect voor het milieu. Duurzaamheid is voor ons geen marketingterm, maar een concrete praktijk die wij bij elke stap in het proces toepassen.

Toepassingen van Labels in Diverse Sectoren

Binnen de productiesector zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van verschillende soorten productetiketten. Deze etiketten zijn cruciaal voor een reeks toepassingen, variërend van essentiële prijsaanduiding tot complexe veiligheidsetiketten. Elk type label heeft zijn unieke doel om de efficiëntie en effectiviteit van productpromotie en -beheer te verhogen.

Productidentificatie

Voor het identificeren van producten bieden wij labels aan die elk item uniek markeren. Deze vorm van identificatie is bijzonder nuttig voor inventarisbeheer en tracking in diverse sectoren.

Prijsaanduiding

Binnen de retailsector is duidelijke prijsaanduiding noodzakelijk. Onze labels zijn vormgegeven om direct erkend en gelezen te worden, wat bijdraagt aan een vlotte klantenservice.

Barcodes en QR-codes

Met labels voorzien van barcodes en QR-codes, maken wij het managen van data stroomlijnender en effectiever. Deze labels verbeteren de snelheid van het afrekenproces en versterken de logistieke operaties.

Veiligheidsetiketten

Veiligheidsetiketten zijn ontworpen om de echtheid van producten te waarborgen en bescherming te bieden tegen vervalsing en fraude.

Decoratieve doeleinden

Naast functionaliteit, zijn etiketten een uitstekend middel voor decoratieve doeleinden. Onze creatieve labels verfraaien het product en versterken de visuele aantrekkingskracht voor klanten en voor promotiedoeleinden.

Veelzijdige etiketten voor diverse toepassingen

Elk product vereist een specifieke benadering als het gaat om etikettering. Daarom hebben wij een tabel samengesteld die de kernfuncties van onze labels en hun toepassingen illustreert.

Toepassing Functie Voordelen
Productidentificatie Unieke identificatie en tracking Verbeterde inventarisbeheer
Prijsaanduiding Directe productherkenning en prijsinformatie Efficiënte klantenservice
Barcodes en QR-codes Snel en nauwkeurig scannen voor data verwerking Optimalisatie van afrekenprocessen en logistiek
Veiligheidsetiketten Authenticiteit verzekering en fraudebescherming Consumentenvertrouwen en merkbescherming
Decoratieve doeleinden Esthetische verbetering van het product Verhoogde aantrekkelijkheid en marketingwaarde

Als specialisten in de productie van etiketten, begrijpen wij het belang van veelzijdigheid en de rol die labels spelen in de professionele representatie van producten. We zijn toegewijd aan het leveren van aangepaste oplossingen die niet alleen tegemoetkomen aan de functionele eisen, maar ook de merkbeleving en veiligheidsnormen versterken.

Design en Opmaak

Wij zijn ons volledig bewust van het belang van visuele aantrekkingskracht in de huidige markt. Een sterk grafisch ontwerp kan het verschil maken en zeker de aandacht van uw klanten trekken. Het nauwkeurig uitkiezen van lettertypen en kleuren, het naadloos integreren van uw logo, en het bieden van praktische lay-outopties behoren tot onze kernexpertises. Daarnaast benutten we het toevoegen van watermerken om niet alleen de veiligheid van uw productinformatie te garanderen, maar ook om een subtiele branding te implementeren die de authenticiteit en kwaliteit van uw producten onderstreept.

Grafisch ontwerp

Het grafisch ontwerp van uw etiketten is essentieel voor het uitdragen van uw merkidentiteit. Ons team is zeer ervaren in het creëren van designs die niet alleen visueel krachtig zijn, maar ook uw merkwaarden en boodschap overbrengen.

Lettertypen en kleuren

De keuze van lettertypen en kleuren speelt een cruciale rol in hoe uw boodschap wordt waargenomen. Wij bieden een ruime keuze aan lettertypen en een palet aan kleuren die uw etiketten doen opvallen en uw merk versterken.

Logo integratie

Uw logo is een krachtig visueel hulpmiddel dat onmiddellijke merkherkenning biedt. Wij zorgen ervoor dat uw logo op een harmonieuze manier geïntegreerd wordt, ter versterking van uw merk op elk etiket.

Lay-outopties

We bieden diverse lay-outopties aan, waardoor u de controle heeft over de uitstraling van uw etiketten. Variërend van traditioneel tot modern, onze lay-outs zijn ontworpen om aan te sluiten bij uw specifieke behoeften.

Watermerken

Watermerken zijn een effectieve manier om uw merk te beschermen en fraude te voorkomen. Onopvallend maar onderscheidend, onze watermerken voegen een laagje beveiliging toe zonder af te doen aan het ontwerp.

Grafisch ontwerp voor etiketten

Kleefstoffen en Bevestiging

Als leverancier van hoogwaardige etikettenoplossingen, begrijpen we het belang van de juiste kleefstoffen en bevestigingstechnieken voor uw specifieke toepassing. Daarom hebben wij een uitgebreid aanbod ontwikkeld, waardoor elk etiket optimaal presteert onder de omstandigheden waarvoor het ontworpen is.

Zelfklevende etiketten

Zelfklevend

Onze zelfklevende etiketten bieden een sterke hechting op een breed scala aan oppervlakken, wat ze ideaal maakt voor permanente toepassingen waar een stevige bevestiging essentieel is.

Verwijderbaar

Voor situaties waarin u labels tijdelijk nodig hebt, leveren wij verwijderbare etiketten. Deze laten geen residu achter na verwijdering, waardoor ze perfect zijn voor promoties en andere kortstondige gebruiken.

Waterbestendig

De uitdaging van vochtige of natte omgevingen is geen probleem voor onze waterbestendige etiketten. Ze behouden hun leesbaarheid en blijven goed plakken, zelfs als ze in aanraking komen met water.

Hittegevoelig

Voor omgevingen met variërende temperaturen bieden wij hittegevoelige etiketten die van kleur veranderen om blootstelling aan hoge temperaturen aan te geven, een essentiële eigenschap voor kwaliteitscontrole in vele industrieën.

Magneetstrips

We faciliteren flexibele bevestigingsmogelijkheden met onze etiketten voorzien van magneetstrips. Deze zijn herbruikbaar en eenvoudig te herpositioneren, ideaal voor wisselende aanduidingen in een dynamische omgeving.

Eigenschap Voordelen Typische Toepassing
Zelfklevend Langdurige hechting, Duurzaam Verpakkingen, Industrieel gebruik
Verwijderbaar Laat geen residu achter, Makkelijk te verwijderen Promotiemateriaal, Tijdelijke evenementen
Waterbestendig Behoudt hechting en leesbaarheid in vochtige condities Douche- en badproducten, Buitengebruik
Hittegevoelig Veranderen van kleur als veiligheidsindicaTor Voedselverwerking, Medische voorzieningen
Magneetstrips Herbruikbaar, Eenvoudig te verplaatsen Magazijnbeheer, Planborden

Technologie en Innovatie

In de wereld van etiketten speelt innovatie een sleutelrol en wij omarmen de nieuwste technologische vooruitgangen om onze etiketoplossingen toekomstbestendig te maken. Onze inzet voor technologie en innovatie zorgt ervoor dat onze klanten profiteren van de meest geavanceerde producten op de markt.

Technologie en innovatie in etiketten

RFID-tags

Met RFID-tags maken wij het mogelijk om goederen effectief te volgen gedurende het gehele logistieke proces. Deze tags zijn onmisbaar geworden in voorraadbeheer en anti-diefstal systemen, en verhogen de transparantie binnen de supply chain.

NFC-technologie

NFC-technologie opent de deuren naar interactie op een persoonlijk niveau met eindgebruikers. Door het scannen van een NFC-label met een smartphone kan extra productinformatie worden geraadpleegd, wat bijdraagt aan klantenbinding en merkloyaliteit.

Slimme etiketten

De toepassing van slimme etiketten maakt onze labels multifunctioneel. Door het integreren van sensoren die bijvoorbeeld temperatuur of vocht meten, leveren we niet alleen een etiket, maar ook een datatool die waardevolle informatie biedt over de conditie van het product.

Temperatuurgevoelige inkt

Labels gedrukt met temperatuurgevoelige inkt zijn een revolutionaire innovatie voor producten die gevoelig zijn voor temperatuurschommelingen. Deze techniek stelt consumenten en leveranciers in staat om via een visuele weergave de kwaliteit van producten te waarborgen.

Augmented reality

De grenzen van wat mogelijk is met etiketten worden verder verlegd door augmented reality. Deze verrassende technologie kan een interactieve laag toevoegen aan onze labels, waarmee de verbinding tussen fysieke producten en digitale content een nieuwe dimensie bereikt.

Door voortdurend te investeren in de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen onze branche blijven we voorop in de markt en garanderen we onze klanten de beste en meest innovatieve labeling oplossingen.

Regelgeving en Compliance

Als toonaangevende leverancier van kwaliteitslabels, hechten wij veel waarde aan regelgeving en compliance. We richten ons op het naleven van de meest actuele industriële normen, juist om te waarborgen dat onze klanten met zekerheid onze producten kunnen gebruiken in een verscheidenheid aan sectoren, en vertrouwen in het marktconforme karakter van onze etiketten.

Industriële normen

Onze inzet voor hoge kwaliteitsstandaarden betekent dat onze labels strikt voldoen aan alle relevante industriële normen. Dit garandeert niet alleen de betrouwbaarheid, maar ook de veiligheid van de etiketten die wij leveren.

Milieuwetgeving

In lijn met de huidige milieuwetgeving, streven we er voortdurend naar om onze producten te vervaardigen met materialen die duurzaamheid vooropstellen en het hergebruik bevorderen. Hierdoor dragen we bij aan een groenere toekomst.

Voedselveiligheid

Specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie, vervaardigen we labels die strikt voldoen aan de belangrijke normen voor voedselveiligheid. Dit zorgt voor gemoedsrust bij onze klanten en eindgebruikers die in contact komen met voedingsmiddelen.

Transport- en verzendvoorschriften

Ons assortiment omvat tevens transport- en verzendetiketten die gecreëerd zijn in overeenstemming met de nieuwste transport- en verzendvoorschriften. Ze ondersteunen de efficiëntie en veiligheid tijdens het verzendproces.

Productaansprakelijkheid

We begrijpen het belang van productaansprakelijkheid en zorgen ervoor dat al onze labels heldere instructies en noodzakelijke waarschuwingen bevatten, zodat de eindgebruiker goed geïnformeerd is over het juiste gebruik van het product.

Regelgeving en compliance in de labelindustrie

Aspect van Compliance Onze Aanpak
Industriële Normen Conformiteit met alle geldende standaarden
Milieuwetgeving Gebruik van duurzame en herbruikbare materialen
Voedselveiligheid Productie in overeenstemming met voedselveiligheidsnormen
Transport- en verzendvoorschriften Etiketten die de logistieke efficiëntie verbeteren
Productaansprakelijkheid Labels voorzien van duidelijke gebruiksinstructies

Gebruik in verschillende sectoren

Wij hebben vastgesteld dat onze etiketten onmisbaar zijn geworden in diverse branches. Hieronder valt te begrijpen hoe elk sector specifieke eisen stelt aan de functionaliteit en het ontwerp van de labels die wij leveren.

Retail

Etiketten spelen een cruciale rol in de retail door het verstrekken van prijsinformatie, promoties en belangrijke productgegevens aan de consument. Onze labels zijn ontworpen om duurzame en leesbare informatie te bieden, wat bijdraagt aan een soepele winkelervaring.

Voedingsmiddelenindustrie

In de voedingsmiddelenindustrie verschaffen onze labels essentiële informatie zoals ingrediënten, allergenen en houdbaarheidsdata. Ze voldoen aan strikte regelgeving om de veiligheid en de gezondheid van de eindconsument te waarborgen.

Gezondheidszorg

In de gezondheidszorg zijn de etiketten van vitaal belang voor patiënteninformatie en medicatiebeheer. Ze dragen bij aan het verminderen van fouten en het verhogen van de patiëntveiligheid door heldere en niet te verwisselen labels.

Logistiek

De logistieke sector profiteert van onze etiketten door het optimaliseren van goederenstromen en voorraadbeheer. Met onze op maat gemaakte logistieke labels kunnen bedrijven snel en accuraat inventaris traceren en beheersen.

Consumentenelektronica

Onze etiketten bieden branding en gebruiksaanwijzingen voor consumentenelektronica, waar ze tevens bijdragen aan de merkbeleving en gebruiksvriendelijkheid van de producten.

Gebruik van labels in verschillende sectoren

Sector Toepassing van Etiketten Belangrijkste Voordelen
Retail Prijs- en productidentificatie Verbetering van de klantervaring
Voedingsmiddelenindustrie Informatie over ingrediënten en voedingswaarde Naleving van voedselveiligheidsnormen
Gezondheidszorg Patiënteninformatie en medicatie-etikettering Verhoging van patiëntveiligheid
Logistiek Goederenstroombeheer en voorraadbeheersing Efficiëntie in inventarisbeheer
Consumentenelektronica Branding en instructies Versterking merkidentiteit

Duurzaamheid en Recycling

In onze toewijding aan duurzaamheid en recycling erkennen wij het belang van het minimaliseren van onze carbon footprint. Industriële activiteiten hebben een aanzienlijke invloed op het milieu, en als leverancier van etiketten nemen wij onze verantwoordelijkheid serieus. Het gebruik van biologisch afbreekbare materialen en gerecycled materiaal is voor ons een principiële keuze, aangezien deze materialen helpen de belasting op onze kostbare natuurlijke hulpbronnen te verminderen.

De ontwikkeling van duurzaamheidslabels stelt ons in staat om bij te dragen aan de groene strategieën van ondernemingen, waardoor zij hun inzet voor milieubeheer kunnen uitdragen. Onze inspanningen gaan verder dan alleen onze producten; we sturen aan op een verantwoorde levenscyclus van onze etiketten. Dit betekent dat we niet alleen kijken naar hergebruik van etiketten, maar ook naar effectieve recyclingprocessen die de impact op het milieu verminderen.

Als bedrijf zetten we ons continu in voor het verkleinen van onze carbon footprint vermindering. We zijn ervan overtuigd dat door het aanbieden van milieubewuste productopties, we bijdragen aan een betere toekomst. Zo laten we zien dat kwaliteit hand in hand kan gaan met verantwoord ondernemen, en bieden we onze klanten de mogelijkheid om dit ook uit te dragen. Samen werken we aan een duurzamere wereld.

FAQ

Welke soorten etiketten kan ik bij jullie vinden?

Wij bieden een breed assortiment aan etiketten aan, waaronder zelfklevende etiketten, bedrukte etiketten, blanco etiketten, adresetiketten, verzendetiketten, productetiketten, barcode-etiketten, stickeretiketten en ronde etiketten.

Wat voor materialen gebruiken jullie voor de labels?

Ons assortiment omvat labels vervaardigd uit diverse materialen zoals papiervelum, thermisch papier, kunststof, home compostable opties en gerecycled materiaal om zo bij te dragen aan een milieuvriendelijke productie en duurzaamheid.

Wat zijn de voordelen van jullie productieprocessen?

We hanteren de nieuwste technologieën voor digitaal printen, offset en flexodruk voor scherpe kleuren en helderheid. Onze snij- en afwerkingstechnieken garanderen perfecte afwerking en we voeren strikte kwaliteitscontrole uit op alle labels. Aangepaste formaten en milieuvriendelijke productieprocessen worden ook aangeboden.

Voor welke toepassingen zijn jullie etiketten geschikt?

Onze etiketten zijn geschikt voor diverse toepassingen zoals productidentificatie, prijsaanduiding, barcodes en QR-codes. Daarnaast bieden we veiligheidsetiketten tegen fraude en decoratieve etiketten ter ondersteuning van productpromotie.

Kunnen jullie etiketten op maat ontwerpen?

Ja, ons team van grafische ontwerpers kan op maat gemaakte etiketten creëren die passen bij uw merkidentiteit. We bieden diverse lettertypen, kleuren, logo integratie, lay-outopties en zelfs watermerken voor extra beveiliging en onderscheid.

Welk type kleefstoffen bieden jullie aan voor de etiketten?

Wij bieden verschillende kleefstoffen voor onze etiketten waaronder zelfklevend, verwijderbaar zonder residu, waterbestendig voor vochtige omgevingen, hittegevoelig voor temperatuurgevoelige producten en magneetstrips voor herbruikbare bevestiging.

Zijn jullie etiketten toegerust met de nieuwste technologie?

Zeker, we integreren de nieuwste technologieën in onze labels zoals RFID-tags, NFC-technologie, slimme etiketten met sensoren en connectiviteit, temperatuurgevoelige inkt en zelfs augmented reality ervaringen.

Voldoen jullie labels aan de actuele regelgeving en industriële normen?

Ja, al onze labels zijn ontworpen om te voldoen aan de industriële normen, milieuwetgeving, voedselveiligheidsstandaarden en transport- en verzendvoorschriften, en beschikken over de nodige informatie om de productaansprakelijkheid te ondersteunen.

In welke sectoren worden jullie etiketten met name gebruikt?

Onze labels vinden hun toepassing in verschillende sectoren, waaronder retail, de voedingsmiddelenindustrie, gezondheidszorg, logistiek en de consumentenelektronica sector.

Hoe richten jullie je op duurzaamheid en recycling bij de productie van etiketten?

We zetten ons in voor duurzaamheid door te investeren in biologisch afbreekbare materialen en gerecycled materiaal. We bevorderen ook hergebruik van etiketten en passen onze productieprocessen aan om onze carbon footprint te verminderen. Tevens ontwikkelen we duurzaamheidslabels die bijdragen aan duidelijke communicatie over milieuvriendelijke initiatieven.

MANUEEL LABELEN

Wil je ook efficiënter werken dankzij een duurzaam labeltoestel?