logo - Contact Belgium

Etiketten voor manuele labeling

Duurzaam etiket, ook wel thuiscomposteerbaar label

Wat zijn etiketten?

Etiketten zijn kleine stukjes papier, of andere materialen die op producten worden aangebracht om informatie te verstrekken. Deze informatie kan variëren van prijzen en productiedata tot houdbaarheidsdata en lotnummers. Etiketten kunnen blanco zijn voor het printen van variabele gegevens of voorbedrukt zijn met vaste informatie.

Voordelen van hoogwaardige etiketten

 • Duidelijkheid en nauwkeurigheid: Hoogwaardige etiketten zorgen voor heldere en nauwkeurige informatie, wat essentieel is voor klanten en interne processen.
 • Duurzaamheid: Onze etiketten zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs onder zware omstandigheden.
 • Verschillende kleefkrachten: Afhankelijk van jouw behoeften bieden wij etiketten met verschillende kleefkrachten, van gemakkelijk verwijderbaar tot permanent hechtend.
 • Antifraude opties: Speciaal ontworpen etiketten om fraude te voorkomen, zodat prijzen niet ongemerkt kunnen worden omgewisseld.
 • Milieuvriendelijkheid: Onze thuiscomposteerbare etiketten zijn een duurzame keuze, perfect voor bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen.

Thuiscomposteerbare etiketten

Bij Contact Belgium zijn we trots op onze thuiscomposteerbare etiketten. Deze etiketten zijn ontworpen om volledig biologisch afbreekbaar te zijn en kunnen veilig in de thuiscompost worden verwerkt. Dit biedt een milieuvriendelijke oplossing voor bedrijven die duurzame praktijken willen toepassen. Onze thuiscomposteerbare etiketten combineren functionaliteit met milieuvriendelijkheid zonder in te boeten aan kwaliteit.

Soorten etiketten

Binnen ons assortiment bieden wij diverse soorten etiketten aan om aan verschillende behoeften te voldoen:

 • Blanco etiketten: Ideaal voor het printen van variabele gegevens zoals lotnummers, houdbaarheidsdata of prijzen. Beschikbaar in diverse kleefkrachten afhankelijk van jouw noden.
 • Voorbedrukte etiketten: De perfecte oplossing om vaste informatie aan te vullen met variabele gegevens. Deze etiketten besparen tijd en zorgen voor consistentie in de labeling.
 • Transparante etiketten: Perfect voor een onopvallende look, vaak gebruikt voor esthetische doeleinden op producten.
 • Gekleurde etiketten: Handig voor kleurcodering en snelle identificatie van producten.
 • Thuiscomposteerbare etiketten: Milieuvriendelijke etiketten die volledig biologisch afbreekbaar zijn en ideaal voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.

Benodigdheden voor het gebruik van etiketten

Voor het effectief gebruik van etiketten heb je enkele essentiële benodigdheden nodig:

Prijstangen

Handapparaten waarmee je snel en eenvoudig etiketten op producten kunt aanbrengen. Beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zoals 1-lijnse, 2-lijnse en 3-lijnse modellen.

Inktrollen

Duurzame inktrollen voor een altijd scherpe afdruk. Voorkom vage etiketten en kies voor onze hoogwaardige oplossingen.

Steekcliché

Handig om variëteiten extra bij te drukken op jouw label. Een steekcliché maakt het mogelijk om snel en eenvoudig extra informatie toe te voegen zonder de hele etiketvoorraad te hoeven vervangen.

Tips voor het kiezen van de juiste etiketten

Het kiezen van de juiste etiketten hangt af van jouw specifieke behoeften. Hier zijn enkele tips om je te helpen de beste keuze te maken:

 • Bepaal je labelingbehoeften: Overweeg welke informatie je op je etiketten wilt afdrukken. Heb je alleen prijsaanduidingen nodig, of wil je ook productiedata en lotnummers afdrukken? Dit zal bepalen of je blanco of voorbedrukte etiketten nodig hebt.
 • Let op de gebruiksomstandigheden: Kies etiketten die geschikt zijn voor de omgeving waarin ze zullen worden gebruikt, zoals temperatuur- en vochtbestendigheid.
 • Kies voor duurzaamheid: Hoogwaardige etiketten blijven langer goed en zorgen voor een professionele uitstraling van je producten.
 • Overweeg milieuvriendelijke opties: Als duurzaamheid belangrijk is voor jouw bedrijf, kies dan voor onze thuiscomposteerbare etiketten.

Waarom kiezen voor Contact Belgium?

Bij Contact Belgium staan we bekend om onze expertise en toewijding aan kwaliteit in manuele labeling. Onze etiketten en accessoires zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoogste standaarden in de industrie. Hier zijn enkele redenen waarom je voor ons zou moeten kiezen:

 • Uitgebreid assortiment: We bieden een breed scala aan etiketten, prijstangen, inktrollen en andere benodigdheden om aan al jouw labelingbehoeften te voldoen.
 • Kwaliteitsproducten: Al onze producten zijn ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid, zodat je kunt rekenen op een consistente en nauwkeurige labeling.
 • Milieuvriendelijke opties: Onze thuiscomposteerbare etiketten helpen jouw bedrijf om duurzaam en milieuvriendelijk te opereren.
 • Uitstekende klantenservice: Ons team van experts staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste producten en om eventuele vragen te beantwoorden.
Rol met etiketten
FAQ's

Veelgestelde vragen over etiketten

Hoe kies ik de juiste kleefkracht voor mijn etiketten?

De juiste kleefkracht hangt af van de toepassing en het oppervlak waarop je de etiketten wilt aanbrengen. Voor tijdelijke labels kies je een laaghechtende kleefkracht, terwijl permanente labels een sterke kleefkracht nodig hebben.

Ja, wij bieden etiketten die speciaal zijn ontworpen om bestand te zijn tegen lage temperaturen en vocht, ideaal voor gebruik in vriezers of koelkasten.

Transparante etiketten bieden een onopvallende look en laten de onderliggende verpakking of productinformatie zien, wat zorgt voor een esthetische presentatie.

Gebruik etiketten en inktrollen van hoge kwaliteit en zorg ervoor dat de etiketten correct worden opgeslagen en aangebracht. Onze etiketten zijn ontworpen om lang mee te gaan zonder te vervagen.

Thuiscomposteerbare etiketten zijn milieuvriendelijke etiketten die volledig biologisch afbreekbaar zijn en veilig in de thuiscompost kunnen worden verwerkt. Ze bieden een duurzame oplossing voor bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen.

MANUEEL LABELEN

Wil je ook efficiënter werken dankzij een duurzaam labeltoestel?