logo - Contact Belgium

Etiketteertang: verschillende 3-lijns modellen

Wist je dat een 3-regelige etiketteertang tot wel 70% van de tijd bespaart bij het labelen vergeleken met handmatig schrijven? Deze tools zijn echt belangrijk voor elke onderneming, groot of klein die snel willen werken.

Een 3-regelige etiketteertang laat je meer info op een label zetten. Dit is handig voor het beheren van prijzen en voorraden. Het is belangrijk een professionele etiketteertang te gebruiken die makkelijk en lang mee gaat.

Bij Contact Belgium zien we hoe etiketmachines elke dag helpen om efficiënter te werken. De combinatie van goed werken en vertrouwen geeft, maakt etiketten pistolen en labeltangen essentieel voor het bedrijf.

Ze zorgen voor duidelijke prijsetiketten of handige productinfo. Hierdoor werkt een bedrijf sneller en nauwkeuriger. Investeren in een goede etiketteertang is dus echt de moeite waard.

Wat is een 3-Lijns Etiketteertang en Waarom Hebben We Die Nodig?

Een 3-lijns etiketteertang laat ons labels met drie regels tekst maken. Dit is belangrijk voor het weergeven van informatie zoals pricing, productcodes en vervaldatums. Dit apparaat is erg belangrijk in sectoren die nauwkeurigheid vereisen, zoals in supermarkten, magazijnen en productiebedrijven.

Bij Contact Belgium begrijpen we hoe belangrijk goede labeling is. Daarom hebben wij een uitgebreid aanbod aan 3-lijns etiketteertangen. Deze tools zijn cruciaal om volledige productgegevens te leveren.

Blitz en Meto zijn leidende merken in handmatige labeloplossingen. Blitz labelmachines passen eenvoudig prijzen aan in diverse sectoren. Meto’s machines bieden speciale UPD-technologie, ergonomisch design en bescherming voor duurzaamheid.

Met een 3-lijns etiketteertang kun je uitgebreide informatie op labels zetten, zoals productie- en vervaldatums. Dit is heel handig voor effectief voorraadbeheer, met name in sectoren waar precisie telt.

 • Met 3-lijns etiketteertangen kunnen tot 12 tekens per regel worden afgedrukt, zowel numeriek als alfanumeriek.
 • Blitz labels zijn compatibel met Blitz labelmachines, terwijl Meto labels compatibel zijn met Meto labelmachines.
 • De diverse labelopties maken deze etiketteertangen geschikt voor verschillende toepassingen en sectoren.
 • Etilux biedt voorbedrukte en aangepaste labels om specifieke informatie zoals batchnummers weer te geven.

Voordelen van Diverse 3-Lijns Modellen Etiketteertangen

Een 3-lijns etiketteertang brengt grote wins voor bedrijven die prijzen en voorraden beheren. Ze zijn veelzijdig en drukken veel info op één label. Dit maakt het werk vloeiender.

Beheer van Voorraad en Prijzen

Met een 3-lijns etiketteertang is voorraad en prijzen beheren makkelijker. Belangrijke gegevens zoals prijs, code, en vervaldatum staan snel op een label. Dit vermindert fouten en maakt prijsstelling en voorraadbeheersing beter.

Efficiëntie in Retailomgevingen

In drukke winkels zoals supermarkten verbeteren 3-lijns etiketteertangen de werkstroom. Ze versnellen het labelen, wat zorgt voor betere operaties en klantenservice. Dit is extra belangrijk als het druk is.

Vergelijking van Professionele en Handmatige Etiketteertangen

Professionele en handmatige etiketteertangen verschillen nogal. De professionele zijn sterker en voor dagelijks veelvuldig gebruik. Ze zijn perfect voor grote bedrijven die veel labelen. Kleinere bedrijven kiezen soms de goedkopere, handmatige typen voor hun eenvoud.

Bijvoorbeeld, de Weidmüller 1003380000 THM WRITEON T 24.5/100 WS Labelprinter kost €649,-. De Brother PT-P710BT CUBE Plus kost €83,50. Ze bieden sterke functionaliteiten voor de behoeftes van allerlei bedrijven.

 1. Evolis Badgy plastic kaarten 0,50 mm (100 stuks): €16,50
 2. CASIO EZ-Label Printer XR-18HSWE tape: €10,73
 3. NIIMBOT B18 labelstickers: €10,49
 4. TTO Heftpistool etiketteerpistool prijskaarten: €11,41

Contact Belgium adviseren zorgvuldig kiezen tussen handmatige of professionele etiketteertangen. De juiste keuze verhoogt efficiëntie en nauwkeurigheid in voorraadbeheer en prijsstrategieën.

Etiketteertang: types en modellen, 3 lijns

Er bestaan veel soorten 3-lijns etiketteertangen. Elk model heeft eigen unieke eigenschappen. Ze passen bij diverse toepassingen. Bij Contact Belgium weten we hoe belangrijk het is om de juiste etiketteertang te kiezen.

Etilux biedt handmatige labeloplossingen. Zij hebben Blitz en Meto labelers in 1-, 2-, en 3-lijns modellen. Laten we enkele populaire modellen bespreken:

 • Blitz Labelers: Beschikbaar in verschillende modellen, ze zijn ideaal voor het aanpassen van prijzen. Deze labelers hebben 3-lijns opties in diverse kleuren en maten.
 • Meto Labelers: Ze staan bekend om hun UPD-technologie voor een altijd heldere print. Ze zijn licht, makkelijk herlaadbaar en solide gebouwd. Ze werken alleen met Meto-labels.

De keuze voor een labeler hangt af van wat je nodig hebt. 1-lijns modellen zijn goed voor prijsaanduidingen tijdens de uitverkoop. 2-lijns modellen zijn ideaal voor voorraadbeheer en het bijhouden van data. Voor uitgebreide labels, zoals productie- en vervaldatums, zijn 3-lijns modellen perfect.

Het is essentieel om een compatible etiketteertang en labels te gebruiken. Bijvoorbeeld, Blitz-labels werken alleen met Blitz apparaten en Meto-labels enkel met Meto-apparaten. Dit voorkomt bestelfouten en zorgt dat alles goed werkt.

Topmodellen zoals de Etiketteertang Sato PB1 en de Dymo Originele D1-Labeltape bieden kostenbesparingen en veelzijdigheid. Voor advies kunt u ons bellen via +32 (0)4 224 99 99, maandag tot vrijdag, 8:30 – 17:00 uur.

Hoe Kies je de Juiste 3-Lijns Etiketteertang voor Uw Bedrijf?

Het vinden van de juiste 3-lijns etiketteertang kan lastig zijn. Er zijn veel opties. Ik vertel u waar u op moet letten om het makkelijker te maken.

Belangrijke Kenmerken om te Overwegen

 1. Gebruiksgemak: Heel belangrijk, vooral als u veel labels gebruikt. Een makkelijke bediening zorgt voor minder trainingsnoden.
 2. Labelcapaciteit: De capaciteit varieert, afhankelijk van wat u nodig heeft. Zorg dat het model past bij uw informatiebehoefte.
 3. Duurzaamheid: Kies voor een etiketteermachine die lang mee kan. Vooral als u dagelijks veel labels maakt.
 4. Compatibiliteit: Check of de etiketteertang past bij de labelformaten die u gebruikt. Dit voorkomt vervangingsproblemen.

Let goed op deze kenmerken. Zo vindt u een etiketteertang die bij uw bedrijf past.

Tips voor Optimaal Gebruik

 • Regelmatig Schoonmaken: Een schone etiketteertang werkt beter en langer.
 • Juiste Labels Kiezen: Gebruik de juiste labels. Dit voorkomt problemen met uw machine.
 • Goed Onderhoud: Doe regelmatig onderhoud. Smeer bewegende delen en vervang wat versleten is.

Bij Contact Belgium snappen we het belang van de juiste etiketteertang. We hebben veel handmatige etiketteertangen. Ze voldoen aan diverse zakelijke behoeften. Let op de functies en onderhoud uw machine goed. Zo verbetert u uw productie en voorraadbeheer.

Case Study: Hoe Contact Belgium Gebruik Maakt van Etiketteertangen

Contact Belgium is gespecialiseerd in labels. We hebben 3-lijns etiketteertangen ingezet om onze workflows te verbeteren. Het was ons doel om alles efficiënter te maken. Hierdoor zijn fouten bij voorraadbeheer en prijsstelling verminderd.

We kozen voor gebruiksvriendelijke modellen van Blitz en Meto. Ze helpen ons snel en nauwkeurig te werken. Deze betrouwbare tools maken het mogelijk om productinfo zoals prijs en vervaldatum te registreren. Dat is belangrijk voor ons werk in de retail.

We werken ook duurzaamer dankzij riddersporen zoals rPA ECOTACH en rPET ECOTACH. RPA ECOTACH wordt van 70% gerecyclede tapijten gemaakt, perfect voor onze textiel etiketten. rPET ECOTACH bestaat voor 90% uit gerecyclede PET-flessen. Het is in diverse kleuren en lengtes verkrijgbaar, wat ons veel mogelijkheden geeft.

Onze ervaring laat zien hoe belangrijk de juiste etiketteertang is. Met High-Duty en System 1000 riddersporen verkleinen we de kans op verstoppingen. Dit verhaal bewijst dat de juiste keuze in etiketteertools heel effectief kan zijn.

MANUEEL LABELEN

Wil je ook efficiënter werken dankzij een duurzaam labeltoestel?